Erkend verhuisbedrijf Appingedam

Verhuisbedrijf Koops Appingedam is een erkende verhuizer en zeer actief in de regio Appingedam. Door onze geografische spreiding zijn wij de ideale partner in de provincie Groningen. U stelt zelf uw eigen verhuizing samen en hebt daardoor altijd volledig de controle over de verhuisofferte. Goedkoop verhuizen begint met Koops.

Erkende verhuizer en Euromover

Koops is in het bezit van het Erkende Verhuizers keurmerk en het Euromovers keurmerk. Dat levert u de volgende voordelen op voor u:

  • Uw inboedel automatisch verzekerd tot €100.000 euro
  • Garantie op kwaliteit
  • In bezit van het Nederlandse en Europese keurmerk
  • Voor elke verhuizing altijd een passende oplossing

Klanten beoordelen Koops met een 8.6

Ons gediplomeerde personeel is zeer ervaren en heeft elke verhuizing al een keer meegemaakt en kunnen daarom zeggen dat we voor iedere verhuizing een passende oplossing hebben. Samen met u brengen we graag in kaart hoe u verhuizing naar of van de regio Appingedam eruit moet komen te zien. We kunnen u bijstaan in uw verhuizing, materiaal leveren die uw verhuizing vergemakkelijken of uw gehele verhuizing verzorgen inclusief montage en overige klussen. Bij Koops bepaalt u zelf hoeveel u wilt besteden aan uw verhuizing.

Verhuisofferte voor de regio Appingedam ontvangen?

Laat ons berekenen hoeveel uw verhuizing gaat kosten en kom erachter hoeveel u kunt besparen. Koops is een betaalbaar verhuisbedrijf dat kwaliteit en service voorop heeft staan. Vraag aan de rechterkant van de website een gratis verhuisofferte aan en Koops neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw verhuizing door te spreken.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: