Erkend verhuisbedrijf Delfzijl

Verhuisbedrijf Koops helpt u met verhuizen vanuit en naar Delfzijl, zonder dat u hier de hoofdprijs voor betaald. De goede service, het meedenkend verhuisteam en de aandacht voor de allerkleinste detail is bij Koops goedkoper dan u denkt. Koops is een erkende verhuizer en tevens een Euromover, hierdoor profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uw inboedel automatisch verzekerd tot €100.000 euro
  • Garantie op kwaliteit
  • In bezit van het Nederlandse en Europese keurmerk
  • Voor elke verhuizing altijd een passende oplossing

Stel uw eigen verhuizing samen

Wilt u zelf ook meehelpen aan uw verhuizing en dat wij alleen de grote spullen verhuizen? Of wilt u de gehele verhuizing laten verzorgen door Koops Verhuisgroep? Bij Koops Verhuizing stelt u eenvoudig de verhuizing samen die u wenst.

Verhuizen met Koops wordt beoordeeld met een 8.6

Ons gediplomeerde personeel is ervaren en denkt graag met u mee en dat blijkt ook uit de cijfers die onze klanten geven. De hoogste scores behalen we met ons vriendelijk verhuisteam, de deskundigheid van ons team en in het feit dat we goed kunnen inspelen op onverwachte situaties. Lees meer wat onze klanten zeggen.

Wilt u een gratis offerte ontvangen voor het verhuizen in Delfzijl?

Wilt u gebruik maken van onze vriendelijkheid en deskundigheid? Wist u dat wij een zeer betaalbaar verhuisbedrijf zijn? Kom erachter door het formulier aan de rechterkant van de website in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie, dat is vaak al eerder dan u denkt.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: