Erkend verhuisbedrijf Eelde

Verhuisbedrijf Koops Eelde verhuist u vanuit de vestiging in Eelde, lokaal in Eelde, maar ook door heel Nederland. Dagelijks helpen we dagelijks mensen en bedrijven te verhuizen, maar naast het verhuizen kan Koops Verhuizingen nog veel meer voor u betekenen. Met de verhuisservice van Koops wordt u alles omtrent uw verhuizing verzorgd.

Erkende Verhuizer en een Euromover

Koops is zowel in het bezit van het Erkende Verhuizers keurmerk als het Euromovers keurmerk. In de provincies Groningen en Drenthe is Koops zelfs de enige verhuizer met het Euromovers keurmerk. U profiteert daarmee bij Koops van de volgende voordelen:

  • Uw inboedel automatisch verzekerd tot €100.000 euro
  • Garantie op kwaliteit
  • In bezit van het Nederlandse en Europese keurmerk
  • Voor elke verhuizing altijd een passende oplossing

Klanten beoordelen Koops met een 8.6

We hebben een goede naam opgebouwd door hard te werken en ons als verhuisbedrijf meedenkend op te stellen. Wij hebben voor elke verhuizing een passende oplossing, grote of een kleine verhuizing, nationaal of internationaal, in een flat of naar een vrijstaand huis. Haal het verhuisbedrijf in huis met ervaring en keurmerken, zonder te veel te betalen.

Verhuisofferte Eelde aanvragen

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw verhuizing? Vraag rechts een gratis en vrijblijvende verhuisofferte aan en Koops neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: