Erkend verhuisbedrijf Groningen

Betaalbare erkende verhuizer, dat is verhuisbedrijf Koops Groningen. Koops Verhuizingen regelt naast uw verhuizing nog veel meer. Wij zijn zowel in bezit van het Erkende Verhuizers keurmerk als het Euromovers keurmerk. In de provincies Groningen en Drenthe is Koops zelfs de enige verhuizer met het Euromovers keurmerk. Dit betekent voor u:

  • Uw inboedel is automatisch verzekerd tot 100.000 euro
  • Garantie op kwaliteit
  • In Nederland en Europa erkend verhuizen
  • Voor elke verhuizing altijd een passende oplossing

Verhuisbedrijf Groningen dat wordt gewaardeerd met een 8,6

Ons gediplomeerde personeel is ervaren en denkt graag met u mee. Koops heeft voor iedere verhuizing een passende oplossing, groot of klein. Zorgeloos verhuizen met Koops, ook in Groningen. Bekijk wat onze klanten over ons vertellen: referenties van Koops Verhuizingen.

Hoe klein, groot of speciaal uw verhuisproject ook is, wij hebben jaren ervaring met verhuizen en helpen u graag met elke verhuisklus. Van regionaal verhuizen in de provincie Groningen tot een internationale verhuizing vanuit Groningen.

97% van de klanten beveelt de erkende verhuizer Koops aan

Wilt u zeker zijn van een goed verhuisbedrijf dat zijn afspraken nakomt, zorgvuldig met uw spullen omgaat en dat ook nog eens goedkoop is? Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw verhuizing naar of uit Groningen? Vraag rechts een gratis verhuisofferte aan en Koops neemt binnen 24 uur contact op.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: