Erkend verhuisbedrijf Peize

Verhuisbedrijf Koops Peize worden door 96% van de klanten aan u aanbevolen. Het verhuisbedrijf is daarmee de beste en vaak ook nog de goedkoopste verhuizer in de regio Peize. Dat is ook ons doel en daar werken we hard voor. Koops is volledig transparant over de kosten, waardoor u altijd volledige controle hebt over uw verhuisofferte.

Verhuizen met de Erkende Verhuizer

Een woning gevonden in Peize? Of woont u in Peize maar wilt u verhuizen? Koops Verhuizingen is actief door heel Nederland en zelfs internationaal. We dragen dan ook met trots het keurmerk voor Erkende Verhuizers en Euromovers. Dit levert u het volgende op:

  • Uw inboedel automatisch verzekerd tot €100.000 euro
  • Garantie op kwaliteit
  • In bezit van het Nederlandse en Europese keurmerk
  • Voor elke verhuizing altijd een passende oplossing

Door 97% van onze klanten aanbevolen

Bovendien krijgt Koops gemiddeld een 8.6 van zijn klanten. En dat zijn cijfers waar we trots op zijn. Deze cijfers komen er natuurlijk niet zomaar. Bij Koops werken we er hard aan om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Desondanks doen we dit alles voor scherpe prijzen, zodat naast uzelf ook uw portomonnee een goed gevoel overhoud aan de verhuizing.

Bespaar op uw verhuizing - vraag verhuisofferte aan

Beter verhuizen en minder betalen dan bij de concurrent? Vraag de vrijblijvende verhuisofferte aan en ontvang binnen 24 uur een passend aanbod.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: