Erkend verhuisbedrijf Winschoten

Verhuisbedrijf Koops Winschoten is een betaalbaar, deskundig en professioneel verhuisbedrijf dat u helpt met verhuizen vanuit en naar de regio Winschoten. Erkende verhuizer Koops helpt u voorafgaand, tijdens en na de verhuizing met allerlei klussen die gerelateerd zijn aan uw verhuizing. Denk hierbij aan het demonteren en monteren van de meubelstukken tot aan de klussen die ervoor dat uw oude bestemming netjes wordt opgeleverd.<.p>

Verhuizen zoals u dat wilt

U kunt bij de erkende verhuizer zelf u verhuizing samen stellen, wilt u enkel de grote stukken of de gehele inboedel laten verhuizen? Wilt u zelf meehelpen of wilt een verhuisteam inhuren? Bij Koops kan het allemaal.

Erkende Verhuizer en Euromover – Garantie voor kwaliteit

Het verhuisbedrijf is aangesloten bij de Erkende Verhuizers en Euromovers. Door een onafhankelijke organisatie worden we periodiek getoetst op elementen als: veiligheid en kwaliteit. U weet zodoende zeker dat u een kwalitatief en veilig verhuisbedrijf bij u in Winschoten in huis haalt. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen:

  • Uw inboedel automatisch verzekerd tot €100.000 euro
  • Garantie op kwaliteit
  • In bezit van het Nederlandse en Europese keurmerk
  • Voor elke verhuizing altijd een passende oplossing

97% van de klanten beveelt Koops aan – 8,7 als waarderingscijfer

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddeld met 8,7 over 15 verschillende elementen. Benieuwd wat ze over onze zeggen? Lees hier de recensies over Koops Verhuizingen.

Verhuisofferte voor het verhuizen naar of uit Winschoten ontvangen?

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte zonder dat u ergens aan vast zit. Hiervoor hoeft u slechts het formulier aan de rechterkant van de website in te vullen, wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. En dat is vaak al eerder dan u denkt. Kom erachter hoe voordelig het verhuizen met Koops is.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: