Erkend verhuisbedrijf Winsum

Verhuisbedrijf Koops Verhuizingen is een nuchter en betaalbaar verhuisbedrijf dat zeer actief is Noord-Groningen en dan is het bijzonder in de regio Winsum. In de regio hebben we uitstekende naam opgebouwd en daar zijn we trots op.

Stel uw eigen verhuizing samen

Bij Koops stelt u uw eigen verhuizing samen. U kunt zelf meehelpen, vrienden en familie uitnodigen die helpen, maar ook de gehele verhuizing door onze ervaren verhuizers laten verzorgen. Hoe u ook wilt verhuizen, u profiteert door onze keurmerken altijd van de volgende voordelen:

  • Uw inboedel automatisch verzekerd tot €100.000 euro
  • Garantie op kwaliteit
  • In bezit van het Nederlandse en Europese keurmerk
  • Voor elke verhuizing altijd een passende oplossing

Erkende Verhuizer en Euromover

Koops Verhuisgroep is in het bezit van de Erkende Verhuizer en de Euromover keurmerk en dit heeft voor u vele voordelen. U bent hierdoor altijd goed verzekerd via ons verhuisbedrijf en u weet zeker dat u een kwalitatief verhuisbedrijf in huis haalt. Verhuizen in Winsum doet u dan ook met Koops. Lees meer over onze verhuisservices:

Klanten beoordelen Koops met een 8.6 en 96% beveelt ons aan

Kwaliteit en uw tevredenheid staan bij ons voorop. Wij doen er alles aan om uw verhuizing zo soepel en zorgeloos te laten verlopen. Ons deskundig en vriendelijk verhuisteam ontzorgt u tijdens de gehele verhuizing en kan uitstekend inspelen op onverwachte situaties. Een voordeel van een zeer ervaren verhuisteam. Lees wat onze klanten over Koops zeggen.

Verhuisofferte ontvangen zonder dat u ergens aan vast zit?

Via de rechterkant van de website kunt u eenvoudig een verhuisofferte aanvragen, wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Kom erachter hoeveel u kunt besparen door te verhuizen met Koops.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: