Verhuisbedrijf Koops Verhuizingen uit Assen, Groningen en Emmen

Verhuisbedrijf Koops Verhuizingen is het verhuisbedrijf van Assen, Groningen en Emmen voor internationale verhuizingen, nationale verhuizingen, zakelijke verhuizingen, piano en vleugel transport en inboedelopslag.

We verhuizen u door de provincie, door heel Nederland en over de hele wereld.

Verhuisbedrijf Koops verhuizingen werkt met betrouwbare, vakkundige en servicegerichte verhuizers.

Erkend verhuisbedrijf en Euromover

Koops Verhuizingen is een erkende verhuizer en is aangesloten bij Euromovers, waardoor uw spullen altijd goed verzekerd zijn tegen verhuisschade en u verzekert bent van goede service en uitstekende kwaliteit.

Wilt u voordelig en veilig verhuizen? Vraag dan rechts een verhuisofferte aan.

Internationale verhuizers Groningen

 

Verhuizen is altijd een enerverende en belastende periode. U wilt het liefst dat uw verhuizing zo snel mogelijk en zondert teveel gedoe van punt A naar B komt?

Bij Koops bent u verzekerd van een verhuizing die tot in de puntjes wordt verzorgd.

Wij vinden kwaliteit en vakkundigheid erg belangrijk, u mag dit dan ook van ons verwachten.

Particulier verhuizen binnen Nederland

Naast het feit dat we veel mensen helpen met het internationaal verhuizen, zijn we er ook voor de nationale particuliere verhuizingen.

Of u nu wilt verhuizen naar Spanje, Denemarken of naar Groningen, Assen, Beilen, Eelde, Veendam of Delfzijl? Koops helpt u zowel internationaal als lokaal.

Het voordeel bij Koops is dat u zelf kunt bepalen hoe uw verhuizing er uit komt te zien. Wij zijn erg flexibel en denken graag met u mee.

Het verhuisbedrijf garandeert u de beste garantie en verzekering voor het verhuizen doordat we zijn aangesloten bij de Erkende verhuizers en Euromovers en aan hun strikte eisen en richtlijnen voldoen. Uw verhuizing wordt verzorgd door goed opgeleid en gediplomeerd personeel.

Internationaal verhuizen op maat bij verhuisbedrijf Koops

Onze medewerkers zijn opgeleid om internationale verhuizingen te verzorgen, van de administratie tot het veilig inpakken van uw inboedel.

Daarnaast hebben wij door de jaren heen een wereldwijd netwerk opgebouwd, waardoor wij uw verhuizing overal ter wereld kunnen verzorgen.

Door de ligging van ons verhuisbedrijf in Nederland is het verhuizen naar Scandinavië ons specialisme geworden.

Vanuit Groningen kunnen de chauffeurs precies de boot bereiken zonder in de problemen te komen met het aantal uren rijden. Wij hebben hier veel ervaring mee en hebben hier veel contacten zitten.

Mede hierom kunnen wij dit daarom goedkoper aanbieden dan onze concurrenten. Meer informatie hierover kunt u vinden op de Scandinavië verhuizer.

Goed georganiseerde zakelijke verhuizingen

Ook voor uw zakelijke verhuizing kunt u bij ons terecht. Wij verplaatsen niet alleen uw inboedel van het ene pand naar het andere, maar kunnen ook veel extra taken overnemen.

Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere de indeling van de werkplekken, stofferingen en ICT. Bij Zakelijke verhuizingen kunt u meer informatie vinden.

Verhuizen stressvol? Niet met erkende verhuizer Koops

Hoe klein, groot of speciaal uw verhuisproject ook is, u kunt hier voor elke verhuisklus terecht. Van regionaal verhuizen in de provincie Groningen of Drenthe tot een verhuizing naar verre wereld streken.

U krijgt van ons verhuisbedrijf een offerte op maat en bent verzekerd van een kwalitatieve verhuizing.

Wilt u weten hoeveel uw verhuizing gaat kosten?

Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Het offerteformulier kunt u aan de rechterkant van de website vinden. Het invullen van het formulier verplicht u tot niets en is geheel vrijblijvend.

Bereken hoeveel u kunt besparen op uw verhuizing

Vraag het ons! Vul geheel vrijblijvend het offerteformulier in en binnen 24 uur krijgt u een reactie.

‘’Persoonlijk verhuisbedrijf met een werelds karakter.’’

Vraag rechts direct een offerte aan!

is onderdeel van:

In welke regio zoekt u een verhuisbedrijf?

Verhuizen regio Drenthe

Verhuizen regio Groningen

Verhuizen regio Friesland

Sitemap

  Offerte ontvangen  

Koops Verhuizingen
Euromovers en Erkende Verhuizers
Koops Verhuizingen
Koops Verhuizingen
Verhuizen met Blanken Emmen
Hekman Verhuizers
Koops Verhuizingen
Moorlag Verhuizingen in Groningen
Nieuwenhuis Verhuizingen in Assen
Boedel Hotel Plexat
Koops Verhuisgroep
naamloos