Emigreren of verhuizen naar een land buiten Europa?

Overzeese verhuizingen buiten EuropaOverzeese verhuizing met verhuisbedrijf Koops verhuizingen

Overzeese verhuizingen naar bijvoorbeeld Canada of Australië behoren ook tot de expertise van Koops verhuizingen. Onze medewerkers kennen alle processen die komen kijken bij overzeese verpakkingen. Denk aan douane formaliteiten, de internationale agenten en de aandachtspunten bij het vervoer. Het emigreren en verhuizen naar het buitenland wordt op die manier volledig voor u geregeld, zo weet u zeker dat uw verhuizing goed verloopt.

Verhuisbedrijf met internationaal netwerk over de hele wereld

Samen met u bespreken we uw verhuizing en zorgen we ervoor dat alle papieren geregeld zijn. Wij hebben goede contacten met lokale verhuisagenten aan de andere kant van de wereld, op deze manier kunnen wij u ook goed helpen met het plaatsen van de inboedel in uw nieuwe woning.

Overzeese verpakkingenOverzeese verpakkingen

Een overzeese verhuizing moet deskundig uitgevoerd worden. De gehele inboedel moet goed en compact verpakt worden, de reis is immers lang en onderhevig aan schokken en trillingen. In de havens, op schepen en ook tijdens vliegreizen ondergaat de container nogal aan wat bewegingen.

Koops verhuizingen heeft het juiste materiaal om uw inboedel veilig in te pakken en onze medewerkers zorgen ervoor dat uw inboedel onbeschadigd de nieuwe bestemming bereikt. Koops verhuizingen heeft contacten over de hele wereld om uw verhuizing netjes af te leveren waar ook ter wereld.

Wat kost mijn internationale verhuizing buiten Europa?

Omdat wij verhuizingen naar het buitenland kunnen combineren, bent u goedkoper uit. Op deze manier profiteert u van onze uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. Benieuwd wat uw internationale verhuizing gaat kosten? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in aan de rechterkant.

Wat kost mijn internationale verhuizing buiten Europa?

Vul geheel vrijblijvend het offerteformulier in en binnen 24 uur krijgt u een reactie

‘’Persoonlijk verhuisbedrijf met een werelds karakter.’’

Vraag rechts direct een offerte aan!

is onderdeel van:

In welke regio zoekt u een verhuisbedrijf?

Verhuizen regio Drenthe

Verhuizen regio Groningen

Verhuizen regio Friesland

Sitemap

  Offerte ontvangen  

Koops Verhuizingen
Euromovers en Erkende Verhuizers
Koops Verhuizingen
Koops Verhuizingen
Verhuizen met Blanken Emmen
Hekman Verhuizers
Koops Verhuizingen
Moorlag Verhuizingen in Groningen
Nieuwenhuis Verhuizingen in Assen
Boedel Hotel Plexat
Koops Verhuisgroep
naamloos