Tijdelijke inboedelopslag en meer

Verwarmde opslagruimte bij Koops verhuizingen voor uw gehele inboedel. Bent u zoek naar opslagruimte voor uw inboedel? In Groningen, Assen, Emmen of in de omgeving?

Voor een tijdelijke of permanente inboedelopslag bent u bij Koops verhuizingen aan het juiste adres. Wij beschikken over meer dan 30.000 m³ aan verwarmde opslagruimte. U kunt uw inboedel opslaan in 6m³ stofvrije containers, wissellaadcontainers van 50m³ of de self storage vertrek op maat.

Opslagcontainers voor uw inboedelopslag

De opslagcontainers zijn 6m³ groot en zijn ideaal voor als inboedelopslag, voor uw inventaris of archief. De containers worden met een heftruck in de verhuiswagens gezet, waardoor we ze makkelijk kunnen vullen.

Eenmaal aangekomen bij onze opslagruimte, halen we ze uit de verhuiswagens en worden ze veilig geplaatst waar ze 24 uur per dag onder cameratoezicht worden bewaakt.

WISSELLAADBAK MET 50M³ OPSLAGRUIMTE

Heeft u meer ruimte nodig dan beschikken we ook over een wissellaadbak van 50m³.

Wissellaadbakken zijn erg handig voor korte opslag. Een wissellaadbak is een grote laadbak op een verhuiswagen die voor de deur geladen kan worden. De verhuiswagen kan daarna onder de laadbak wegrijden, welke dan op steunpoten blijft staan.

Met deze vorm van opslag kunnen wij vele manuren besparen, waar u als klant van profiteert.

SELF STORAGE OPSLAG IN ASSEN, DRENTHE

Onze self storage boedelhotel Plexat in Assen heeft verschillende verwarmde vertrekken in diverse volumes waar uw de meubels en uw spullen kunt opslaan.

U kunt bij ons een box huren waar u vervolgens 24/7 zelf bij kan. Ideaal als u even wat ruimte te kort komt. Bij Boedelhotel Plexat hebben we plek zat.

Koops verhuisgroep