Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is een hectische periode, er moet veel geregeld worden. Maar door met een internationaal verhuisbedrijf in zee te gaan, bespaart u een hoop tijd, ergernis en gedoe. Hieronder kunt u lezen hoe een internationaal verhuisbedrijf te werk gaat, welke dingen je zelf niet meer hoeft te doen en welke voordelen het voor u heeft om een verhuisbedrijf in te schakelen.

Internationale verhuizing bespreken met een persoonlijke verhuiscoach

Internationale verhuizing bespreken met een persoonlijke verhuiscoach Bij een internationale verhuizing komt veel kijken, zowel binnen Europa als buiten Europa en dat doet veel vragen oprijzen. Vragen die uw persoonlijke verhuiscoach kan beantwoorden, vragen zoals:

1. Hebben we bij een internationale verhuizing een Nederlands verhuisbedrijf nodig?

Koops Verhuisgroep is een ervaren internationale verhuizer, die goed contact heeft met lokale verhuisbedrijven over de hele wereld. Hierdoor kunt u de verhuizing gewoon regelen via een Nederlands verhuisbedrijf.

Indien er een lokaal verhuisbedrijf geregeld moet worden, zal Koops het contact leggen.

2. Hoe zit het met verhuizen en de douane?

De douaneformaliteiten zijn per land verschillend, elk land heeft eigen regels voor het invoeren van huisraad, huisdieren en goederen. Iets waar u zich helemaal niet mee bezig wilt houden.

Het verhuisbedrijf neemt de zorgen op zich. De inboedel wordt correct ingevoerd en de douaneformaliteiten correct afgehandeld.

3. Moet de inboedel verscheept worden?

Wilt u verhuizen over zee of met een vrachtauto binnen Europa? Indien u overzee wilt verhuizen zal de inboedel verscheept moeten worden. Om de reis over een ruwe zee of over een slechte weg te overleven, worden de producten veilig ingepakt en zorgen we dat de verpakking ook voldoet aan de richtlijnen van uw bestemmingsland.

4. Hoeveel kost het verhuizen naar het buitenland?

De kosten van een internationale verhuizing hangt van een aantal dingen af:

  • Plaats van ophalen van inboedel
  • Hoeveel kuub (m³) goederen er getransporteerd dient te worden
  • Of de inboedel verscheept of over de weg wordt vervoerd
  • Afstand van de reis
  • Bestemmingsland

Groupage verschepen of transport

Als u niet veel kuub heeft kunt u vaak gebruik maken van een groupage zending. Bij een groupage zending wordt de inboedel van meerdere afzenders gecombineerd verscheept of getransporteerd. Zo bespaart u verhuiskosten.

Voordelen van verhuizen met Koops

  • Lokale verhuisagenten over de hele wereld
  • Kennis van de douaneformaliteiten
  • Veilig vervoer van uw spullen
  • Groupage zending

Een zorgeloze verhuizing regelen? Vul het formulier in voor een oriënterend gesprek.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: