Particulier verhuizen vanuit Groningen, Assen en Emmen

Met verhuisbedrijf Koops verhuizingen kunt u alle kanten op. U kunt bij de het verhuisbedrijf uit Emmen, Assen, Groningen en omstreken terecht voor alle soorten particuliere verhuizingen. Van een doe-het-zelf verhuizing, waarbij u alleen gebruik maakt van een verhuiswagen met chauffeur tot een all-inclusive verhuizing.

Koops verhuizingen heeft 3 grote voordelen:

  • De beste garantie en verzekering tijdens uw verhuizing
  • Verhuizen met opgeleid en gediplomeerd personeel
  • Altijd de juiste oplossing voor uw verhuizing

Beste garantie en verzekering tijdens uw verhuizing

Koops verhuizingen is aangesloten bij Erkende Verhuizers, hierdoor wordt uw verhuizing uitgevoerd onder dekking van het Garantiecertificaat. Het garantiecertificaat bestaat uit een verhuisgarantie, aanbetalingsgarantie en uitgebreide verhuisverzekering Met de uitgebreide verhuisverzekering is uw inboedel verzekerd tot een bedrag van € 100.000,-.

Uw inboedel is op basis van nieuwwaarde verzekerd.

Hoge kwaliteit dienstverlening

De Koops verhuisgroep hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit, en dat ziet u terug in onze verhuizingen. Onze medewerkers houden rekening met uw wensen en zullen uw goederen altijd op de juiste manier inpakken met de juiste verpakkingsmaterialen. Onze medewerkers krijgen verschillende cursussen om zo goed mogelijk te verhuizen. Neem bijvoorbeeld de cursus ‘Art handeling’. Hierdoor weten ze precies hoe ze uw antieke spullen moeten verhuizen.

Altijd de juiste oplossing voor uw verhuizing

Bij ons bepaalt u helemaal zelf hoe u het wilt hebben, dat is wel zo makkelijk. Wilt u niet teveel kwijt zijn voor uw verhuizing? Dan kunt u alleen gebruik maken van onze verhuisdozen en vrachtwagen met chauffeur.

Wilt u dat alles voor uw geregeld wordt en zelf lekker achterover leunen? Ook geen probleem, dan verpakken we zorgvuldig uw hele inboedel en plaatsen we alles weer in uw nieuwe woning. We maken uw oude woning zo nodig weer schoon en kunnen zelfs uw stoffering regelen in uw nieuwe woning.

Wat gaat mijn verhuizing kosten?

De kosten van uw verhuizing is afhankelijk van vele factoren. De grootte van uw inboedel, de afstand tussen uw oude en nieuwe woning, of u gebruikt maakt van onze klussenservice, etc. Het is daarom niet vooraf te zeggen wat uw verhuizing gaat kosten.

Echter kunt u via ons offerteformulier vrijblijvend een prijsopgave doen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak bij u thuis te maken. Zo krijgen wij een goed beeld van de totale inboedel en brengen we uw wensen in kaart. Na vijf minuten krijgt u van ons een offerte op maat. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u direct waar u aan toe bent.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte op via het offerteformulier.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: