Bedrijfsverhuizing

Bij een zakelijke verhuizing moet alles goed geregeld zijn, zodat de verhuizing vlot verloopt en uw organisatie weer snel aan het werk kan.

Koops verhuizingen werkt onder het keurmerk Erkende verhuizers welke speciale algemene voorwaarden heeft gemaakt voor bedrijfsverhuizingen. Wij zijn ook aangesloten bij de verhuisgroep Euromovers, hierdoor bent u verzekerd van goede kwaliteit en uitstekende service tijdens de zakelijke verhuizing.

Wij werken onder andere voor:

Meer dan alleen uw bedrijf verhuizen

Bij Koops verhuizingen stopt het niet bij volladen van de vrachtwagens, het verhuizen van spullen van A nar B en het lossen bij de bestemming. Met alleen het verhuizen van de spullen naar A en B bent u meestal niet geholpen, daarom bieden we als verhuisbedrijf extra services aan.

  • Montage
  • Archiefbeheer
  • Opslag inventaris
  • ICT
  • Stoffering
  • Inrichting van de organisatie
  • Extra klussen die bij het verhuizen komen kijken

Interne zakelijke verhuizing?

Bij een interne bedrijfsverhuizing worden geen voorrijkosten berekend. Sterker nog, er is helemaal geen vrachtwagen nodig. Voor de interne bedrijfsverhuizing komen we met een verhuisploeg langs om alles op de nieuwe plek te zetten en de klus is pas geklaard als u als opdrachtgever volledig tevreden bent. Ook voor de interne verhuizing geldt dat we u niet alleen helpen met het verhuizen van de spullen.

Wat kost het verhuizen van uw bedrijf?

De kosten van een zakelijke verhuizing hangt af van vele factoren. Bent u benieuwd welke factoren invloed hebben op de kosten van uw bedrijfsverhuizing? Lees meer informatie de kosten van een zakelijke verhuizing.

Wilt u direct in contact komen om een offerte te laten opmaken?

Vul het formulier aan de rechterkant in wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een offerte op maat.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: