Wat kost een zakelijke verhuizing of bedrijfsverhuizing?

De kosten van een zakelijke verhuizing of bedrijfsverhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denkt u maar eens aan de grote van de bedrijfsinventaris, de verhuisploeg, de voorrijkosten en aanvullende diensten.

Welke factoren hebben invloed op de kosten van zakelijke verhuizing?

Hoeveel moet er verhuisd worden?

De kosten worden grotendeels bepaald door de bedrijfsinventaris. Wanneer er alleen een afdeling verhuisd moet worden zullen de kosten vanzelfsprekend lager uitvallen dan wanneer er een volledig bedrijf verhuisd moet worden.

Hoe veel verhuiswagens, materialen en verhuizers zijn er nodig?

Hoeveel verhuiswagens zijn er nodig, hoeveel verhuismateriaal komt er aan te pas en hoeveel verhuizers worden ingezet tijdens de verhuizing. Allemaal aspecten die invloed hebben op de kosten van uw zakelijke verhuizing.

Voorrijkosten hangen af van de afstand tussen het laad- en losadres

Wanneer het gaat om een interne verhuizing, hoeft uw bedrijf geen voorrijkosten te betalen en zal er geen vrachtwagen nodig zijn. Gaat het om een bedrijfsverhuizing van Assen naar Bergen op Zoom dan zullen de kosten hoger oplopen.

De extra verhuisservices maken het nog makkelijker

Bij een bedrijfsverhuizing moet alles goed worden gecoördineerd. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt Koops verhuizingen ook aanvullende services aan zoals: archiefbeheer, opslag van inventaris, ICT services, etc.

Kom erachter wat uw zakelijke verhuizing gaat kosten

Benieuwd wat uw zakelijke verhuizing gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier aan de rechterkant en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij u een offerte op maat aanbieden.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: